2012. július 13., péntek

Jelenet a Dredd 3D-ből

Látványos egy perces jelenet, extra arcunkba fröccsenő vérrel! Bár utóbbi inkább majd 3D-ben lesz igazán zoral. Nem mondhatni spoileresnek (bár lehet, hogy valakinek annak számít, hogy Dredd embereket lő le), de azért aki a teljes hírzárlatra esküdött fel, az most ezt is passzolja. Impresszív, bár inkább technikai demo, de a hangulatból is átjön valami.

13 megjegyzés:

  1. Remélem tetszeni fog neked. :)
    Én bizonytalan vagyok még mindig.
    Annyi, hogy én baszhatom a 3D-t.
    Rossz az egyik szemem, lófaszt se látok belőle.
    Bízom benne, hogy nem csak a 3D miatt lesz érdemes megnézni. Majd meglássuk, ahogy a vak is mondaná. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem tetszeni fog, azt most megmondom, mert nekem már a trailer is tetszett, és ugye a karakter miatt is, de főleg azért, mert nekem az ilyenek mindig tetszenek. Én nem vagyok olyan szőrszálhasogató, ami nem untat, azt már szeretem. :)

      A pozitív kritikák pedig végképp megnyugtattak. Kábé 15 kritikát futottam át tegnap. Egyik sem húzta le, szóval aligha én leszek az, aki majd utálni fogja.

      A 3D nekem sem hiányzik, még nem is láttam 3D-s filmet (kivéve a valamelyik Rémálom az Elm utcábant kb. 20 éve). De ha úgy adják, hát úgy nézem meg, szerintem se jobb, se rosszabb nem lesz tőle a film. A DVD-n meg úgyis 2D-ben fogom szarrá nézni.

      Törlés
  2. Én nem nézek trailert, sem ilyesmiket, de egy mozijeggyel tuti támogatni fogom a készítőket, persze ha adják vmelyik környékbéli moziban (dehát angol produkció részben, szóval én ezt a kérdést is biztosra veszem). Remélem nem jár úgy, mint a Conan, vagy a John Carter, mert ezek a filmek ugyan közel sem voltak hibátlanok, de nagyon élveztem mindkettőt, és sajnos elég nagy bukta lett belőlük. Szorítok a filmnek!

    Metalucifer

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez most már kicsit más eset, mert tegnaptól van némi garancia is rá, hogy nagyon nagy bukta nem lesz. Meg persze azért sem, mert viszonylag keveset kell behoznia.
      Én a látottak alapján azt mondom, hogy ami ebben a filmben nem lesz jó, az leginkább az alacsony költségvetés miatt van. A másodikat forgathatnák itt, Etyek City One-ban.

      Egyébként már találgatások is folynak arról, hogy melyik legyen a következő megfilmesítendő 2000AD képregény. De addig még ha a Dredd bejön, akkor szerintem a Button Man kap zöldet végre, mert ugye ott már a rendező is megvan elvileg (Refn). Na, az lesz csak igazán brutális! :)

      Törlés
    2. Miután megnéztem a Drive-ot, és a Button Man-es cikkedet is elolvastam, egyből beugrott, h Refn jó rendező lenne egy ilyen jellegű komik megfilmesítésére. Bár Gosling-ot tényleg hagyhatná az előző filmjének a forgatásán. Nem utálom, de szerintem nem túl karizmatikus színész, az írásod alapján pedig végképpen nagy falat lenne neki a BM főszereplőjének karaktere.

      Metalucifer

      Törlés
    3. Felőlem Urban azt is eljátszhatja.

      Törlés
  3. OFF: Most voltam az előbb a staff szobában kajálni, a tv-ben éppen Lewis Collins sorozata, a The Professionals ment, élmény volt látni a kedvencemet a fekete dobozban, pláne ilyen véletlenül. Rögtön utána meg kezdődött a Quantum Leap.:D

    Metalucifer

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt is mióta készülök már elkezdeni! De baromira nincs kitartásom a sorozatokhoz. :(

      Törlés
    2. Elkezdtem nézni a The Professionalst, és bár még csak 3 részen vagyok túl, de tényleg nagyon állat, és abszolút értem, hogy mitől olyan népszerű a briteknél.
      Lényegében a Starsky és Hutch brit verziója, csak annál persze keményebb és hát...britebb. :) Csak ezek nem zsaruk, hanem egy ilyen különleges osztag tagjai. Persze nem kell túl komplikált sztorikra gondolni, klasszikus epizódikus felépítésű akció sorozat, ahol mindig valami terroristát vagy bűnözőket kell lekapcsolni, de az egész végtelenül szórakoztató, mert csak úgy árad belőle a lazaság meg a macsóság. A sorozat sikerének kulcsa a jól eltalált karakterek, a két ügynök, Bodie és Doyle folyton renitenskednek, poénkodnak, a felettesük, az öreg Cowley meg persze merevebb és szigorúbb, de ő is kemény, mint a bakaszar. Ugye, mondanom sem kell, hogy Lewis Collins a legjobb arc benne, bár én az öreget is nagyon bírom. Szóval most úgy néz ki, hogy rákattantam, és ha eljutok a végére, akkor majd lehet, hogy valami cikkszerűséget is összütök.

      Törlés
  4. várós, nahhh meg remélem benne lesz ő is a Bosszúállók következő részében, akkor azt is premieren nézem majd 3D-ben.
    slágerközhelyek letudva. :]
    most esett le, hogy Dredd mém fejet vág:
    http://www.midnightreview.co.uk/wp-content/uploads/2012/06/NotBadDredd.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem inkább a mém vág Dredd fejet.

      Törlés
    2. igen, pontosan, mivel Dredd születése óta ilyen fejet vág. :]

      Törlés