2012. március 11., vasárnap

Bouryokudan frissítés! - Yakuza Wives: Burning Desire

Lassan, de biztosan, de főleg lassan bővül a jakuzafilmes cikkek száma is a másik blogomon, most éppen a Yakuza Wives legutolsó részéről firkantottam valamit, amihez a klikkre linkeléssel, akarom mondani a linkre klikkeléssel lehet hozzájutni. Ha belegondolok, a témája alapján inkább nőnapra kellett volna időzíteni, de most már mindegy. Alant megtekinthető a film trailere.

4 megjegyzés:

  1. nem gond..így is jó, elolvastam, érdekelt, mert ritkább a nőkről szóló jakuzafilm, sőt ha jól tudom, csak a vezér feleségének van szava..vagy valami ilyesmi :), úgyhogy ezt megnézem.

    ps: nagyon hiányzol mindenkinek a fórumon. nem gondolnád meg magad? (én közben írogatok neked ilyet is, mert nekem jól áll :)..többiek pasik, ezért nagyon csodálkozom, hogy mennyire kitudják fejezni, hogy hiányzol. gyere vissza, komolyan mondom, úgy látszik mindenki nagyon bírt téged)

    VálaszTörlés
  2. Köszi mindenkinek, de jól elvagyok itt. Meg aztán lényegében ugyanazt csinálom mint ott, csak kicsit összeszedettebb formában és politika meg a triviális marhaságok nélkül. Aki kíváncsi a dolgaimra, az itt megtalál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem nincs ezzel gond, a kifutás nélküli elbeszélünk egymás mellett témákért nem kár, a többi jóság meg megvan itt. én a Corman poszthoz írt kommentembe belerejtettem a véleményem a helyzetről és az azt generálókról, bár én csak olvastam a fórumot, regelni lusta vagyok. amúgy is egyelőre a geekz ideszakadt olvasói a hozzászólók itt is, az összes névtelen és aláíratlan kommentet eddig én toltam, csiki-csáki chuck-d. jó ez, csapasd.

      Törlés
    2. Köszi és üdv. :)
      Egyébként utólag rájöttem, hogy célzott volt az a komment, csak hát néha egy kicsit lassú vagyok.

      Törlés