2012. április 1., vasárnap

Vasárnap esti filmzene: The Barbarians

Gyermekkorom nagy kedvence, a Conan a Barbár utáni második legjobb barbáros film főtémája Pino Donaggiotól. Ó, azok a király 80-as évekbeli szintizenék...


És persze itt a dallamos zárótéma, a Ruby Dawn is, amiből szintén csavarni lehet a 80-as évekbeli giccset. Ma már nem csak szeretjük az ilyet, de időnként vissza is sírjuk.

8 megjegyzés:

  1. The Barbarians: A Conan után a második legjobb barbáros film. Ilyet csak április elsején lehet leírni...:)

    VálaszTörlés
  2. Pedig komolyan gondoltam. :) Én imádom, roppant szórakoztató egy mozi, és a maga olcsó módján még látványos is, legalábbis a többi zs-kategóriás társához képest. Simán jobb a Conan a Pusztítónál.

    VálaszTörlés
  3. A két főszereplőnél rosszabb színészt nem könnyű találni a műfajban, pedig ott van Miles O'Keeffe is...:) Hogy a gyerekek elvihognak rajta, az OK, de felnőttként látni elviselhetetlen volt. Á-á...ettől a Conan 2 jobb, a maga összes bugyutaságával együtt. A Scwarzi, Wilt Chamberlain, Grace Jones trió elviszi a filmet. Csak a rendezőt kellett volna időben odaadni Dagothnak...:)

    VálaszTörlés
  4. Hát a színészekkel kapcsolatban egyet kell értenem (ki nem?!), de pont abban volt a dolog "bája", hogy a két idióta iker gyerekesen viselkedett, folyton versengett egymással meg veszekedett, és hát láthatóan nem is voltak valami magas szellemi színvonalon (mondhatni kultúrbarbárok voltak), ehhez meg illeszkedett is ez a fapados színészi játék. De Miles O'Keefe szerintem mérföldekkel rosszabb színész. De legalábbis elviselhetetlenebb a macsósága. :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is az egyik kedvencem. A díszletek, a film hangulata, bugyutasága még felnőtt fejjel is szívet melengető. Mi máshogy mozizunk, mint Oldfan. Én hagyom néha, hogy kiragadjanak a való világból. Szeretek elrugaszkodni a történelmi hűségtől, stb. Ha megvan a filmnek a hangulata, bája, vagy látszik rajta az akarat, a kevés pénzből minél jobbat kihozni, lelkesedés, stb, akkor az már nekem szól. Igen, a színészi játék szörnyű, nem is lehet színészetnek nevezni, túljátszott ripacskodás az egész. :) Nekem mégis szórakoztató.

    Viszont ez a zene borzasztó. A képsorok nélkül szinte hallgathatatlan. :) Üdv.

    VálaszTörlés
  6. Én jobban bírom a pusztítót, mint a barbárt...

    A barbárfivéreket meg olyan 10-12 évesen annyira bírtuk, hogy egyszer még iskolába se mentünk be reggel, hanem inkább kijöttünk hozzánk három haverommal, és megnéztük videón :)) Amúgy piszok rossz film, de ugyanennyire szórakoztató is :)

    VálaszTörlés
  7. A Conan a Barbár a férfiasság operája. Számomra a kevés tökéletes filmek egyike.

    VálaszTörlés
  8. az biztos, hogy nem felnek vele seholsem, biztonsagot sugaroz :)

    VálaszTörlés